Voedingsprogramma’s

Onze voedingprogramma's

Binnen Feeltraining werken wij natuurlijk niet alleen op het gebied van bewegen. Voeding is een essentieel onderdeel binnen een gezonde leefstijl. Onze voeding is alles bepalend in hoe we onze fysieke gesteldheid kunnen veranderen door beweging.
Denk hierbij aan bijvoorbeeld de hoeveelheid energie we op kunnen doen uit ons eten, of hoeveel vitaminen en mineralen ons gezond en fit houden.
Zo word er aandacht besteed aan een uitgebreide intake waarin vooraf word bepaald wat het doel is van de desbetreffende deelnemer. Wel is een voedingsprogramma altijd gericht op fysieke activiteiten. Wij gaan voor blijvend resultaat en niet snel en kortharig resultaat.
Hoe vaak zie je wel niet dat een lichaam dusdanig veranderd door er roofbouw te laten plegen. Meestal is er na een roofbouw periode feedback van het lichaam in de vorm van ziek worden en/of opnieuw aankomen.
Dit proberen wij ten alle tijden te voorkomen!
Voor contact

Vanuit daar word er een op maat gemaakt plan gemaakt, denk hierbij aan :
  • Aankomen (ondergewicht, spiermassa aankomen).
  • Afvallen ( gewicht verliezen om bijv. Gezondheidsredenen, het verliezen van vet in combinatie met medische aandoeningen om de leefstyle te optimaliseren.)
  • Op gewicht blijven ( fitter voelen, bewuster leren eten, het uitbouwen en aanpassen van het huidige voedingspatroon.)
  • Sportspecifiek ( ben jij bijv. Een duursporter, krachtsporter, doe jij aan een specifieke sport?, dan kan voeding hier een essentiele rol in spelen.)
  • Bewustere en gezondere keuzes leren maken omtrent voeding ( denk hierbij aan mindfull eten, wat is gezond en wat zijn eventuele alternatieven voor de voeding die ik nu tot me neem.)