Personal Training

Personal Training

Dit zijn onze programma’s waarbij we direct gaan werken aan jouw doelen. We zorgen dat het lichaam goed functioneert en we alle factoren daarin bewaken. Sterker worden, sneller of meer conditie staan daarin centraal. Door onze fysiek- mentale trainingen zijn wij in staat om geen doel als “onhaalbaar” te zien. Wij geloven dat het lichaam in staat is om alles te bereiken wat het hoofd wil. Echter moet het goed, veilig en gestructureerd!

Als Back-Up in deze trainingen is er altijd de mogelijkheid om terug te vallen op onze medische Health Coaches om je snel en goed weer “back on track” te krijgen. Enige wat wij voor jou willen is: Goed resultaat, op een fijne manier voor zo langdurig mogelijk! Dit doen we MET jou!

Voorbeelden van doelen die deelnemers bij ons stellen:

 1. Verliezen van gewicht
 2. Verhogen van gewicht
 3. Sterker worden
 4. Verbeteren algemene fitheid
 5. Betere conditie
 6. Meer flexibiliteit en mobiliteit
 7. Verlichten van lichte gewrichtsklachten

en zo kunnen we nog veel meer!

Personal Trainingsruimte in Waalwijk:

Contact gegevens
 • Wij factureren per maand, dit omdat we transparant zijn in het betalen voor wat je krijgt. Trainingen kunnen ingehaald worden en programma’s kunnen onderbroken worden door privé situaties of vakanties. Dan passen we direct onze facturatie aan.
 • Geen abonnementen, 1e maand staat vast en daarna kan je op ieder moment opzeggen. Omdat wij werken met doelen en deze altijd behalen komt het voor dat mensen wel eens klaar zijn met hun programma voor het einde van de maand. Ook dan passen wij de facturatie aan.
 • Je werkt met 1 vaste Health Coach die regelmatig de hulp van onze andere Health Coaches in zou kunnen schakelen. Dit allemaal om bij iedere aanpassing in het programma de juiste persoon te kunnen zetten.
 • Trainingsmomenten worden aan het begin vast gezet, maar uiteraard gebeurt het wel eens dat deze gewijzigd worden. Dit kan altijd in samenspraak met je Health Coach.
 • Bij 1 maal per week PT kan je ook deelnemen aan 1 van onze Small Group Trainingen per week, dit als extra trainingsmoment in de week.
 • Bij 2 maal per week mag je onbeperkt meedoen met de Small Group Trainingen, en mag je gebruik maken van ons FastFit programma.
 • Koffie/thee en water zijn altijd inbegrepen bij de trainingen en dus gratis.