Once your mindset changes, everything on the outside will come along with it


Verander je mindset

Gezond zijn betekend veel meer dan het hebben van een goede fysieke gesteldheid. Gezond zijn bestaat ook uit geluk, lekker in je vel zitten en het gevoel betekenis te hebben. Het is een wisselwerking. Wanneer je mentaal lekker in je vel zit, voel je je waarschijnlijk fitter, en andersom. Stress is een groot onderdeel van ons leven geworden. Het kan je mentaal erg moe maken. Om van dit gevoel af te komen is het van belang om te veranderen van mindset en structuur aan te brengen in je dagelijkse leven. Om je persoonlijke doelen te kunnen behalen, is het belangrijk dat negatieve gedachtes om worden gezet in positieve gedachtes. Het is belangrijk om inzicht te krijgen in je eigen gedrag. Je moet weten wat jouw sterkste punten zijn, maar ook je valkuilen. Wanneer je hier inzicht in hebt, ben je in staat om resultaten sneller te behalen. Ontwikkelingen die je doormaakt werken positief op het snel en efficiënt halen van  je doelen.


Mental coaching

Mental coaching helpt je bij het positiever denken om je doelen te kunnen behalen. Naast dat we bij FEEL ons richten op het fysieke gedeelte van gezondheid, richten we ook op verandering van je mindset. Naast dat je gecoacht wordt op hoe je fysiek gezonder kunt leren, leer je bij ons ook dat het belangrijk is om op de juiste momenten je rust te pakken en waarom deze rust nodig is om mentaal aan te kunnen sterken. Mental coaching gaat verder dan alleen fysieke doelen. Er zal dieper in worden gegaan op jouw beweegredenen om iets te bereiken of juist over de dingen waar je vaak tegenaan loopt.


Lifestyle coaching

Door het aanleren van een mentaal en fysiek gezondere leefstijl, leer je ongezonde patronen te verbreken en gezondere keuzes in het leven te maken. Door middel van het richten op coaching gericht op de gehele leefstijl proberen we je te helpen om weer de regie over je eigen lichaam en leven terug te krijgen. Hiermee kun je het beste uit jezelf halen!