1. directeur en hoofdtrainer FEEL

  Met ruim 18 jaar ervaring in de sportbranche is er weinig waar Ray op sportief gebied niets mee heeft gedaan. Als teamsporter en (voormalig) trainer in zijn vrije tijd tot professional in fitness en groepslessen. Met een inmiddels uitgebreide specialisatie als Personal Trainer nam hij samen met Wil in 2015 de stap om FEELtraining op te richten. Nu vult hij zijn dagen o.a als directeur en hoofdtrainer en kijkt hij 6 jaar later naar een fantastische onderneming met 2 locaties en een gedreven team van professionals!

 2. Certified Medical Exercise Specialist

  Met zijn brede ervaring biedt hij onze klanten en clienten een ultieme basis om veilig, goed en divers te laten bewegen op de functionele vloer. En niet onbelangrijk: hij zorgt er ook nog eens voor dat je het ECHT leuk vindt. Zijn Medische Beweegspecialist Certificering is een belangrijke kers op de taart die ons in staat stelt de zo waardevolle overbrugging te maken tussen de medische wereld (klachten, problemen, beperkingen) en effectief sporten. Het unieke karakter van deze certificering in Nederland maakt dat we hier stiekem heel erg trots op zijn!

 3. De eeuwige sporter

  Ray’s passie voor sport zien we terug in elk aspect van zijn leven en die liefde combineert hij graag met zijn eeuwige zoektocht naar een goede uitdaging! Van Medisch Beweegspecialist level 5 tot actief Obstacle Runner en van ondernemer in sport tot Finisher van de RedBull400. Die “Challenge Accepted!”-vibe zien we dan ook steeds weer terug op de werkvloer met een dikke dosis positiviteit en plezier. Alles kan, alles mag, als het maar goed is!

 1. Passie

  Het leven van Steef staat al vanaf kleins af aan in het teken van sport. Sport heeft hem gevormd tot de persoon die hij nu is, zonder sport zou hij niet zijn waar hij nu was. Kortom een leven zonder sporten is voor hem geen optie.

 2. Sportachtergrond

  Steef heeft vanaf zijn 5de gevoetbald. Buiten dat is hij eigenlijk altijd wel bezig geweest met verschillende sporten. Zowel op school, als op de vereniging. Sinds zijn 16e is hij ook te vinden in de sportschool om zich meer fit en vitaal te voelen na een wat mindere periode. Na een paar jaar te hebben gekickbokst is hij overgestapt op boksen.

 3. Ambitie

  Steef zijn ambitie is om door te groeien binnen FEELtraining. Om een nog betere trainer te worden, en om zoveel mogelijk mensen te helpen met de beste versie van zichzelf te worden. Het maakt hem gelukkig om anderen gelukkig te zien!

 1. Motivatie

  Onze Health Coach Chris helpt mensen graag met het bouwen naar een gezonde leefstijl. Deze motivatie komt vanuit zijn diepere overtuiging dat de mens op zijn best is als hij zijn “natuur” kan volgen. Volgens Chris kan dit meer welzijn aan een mensenleven geven en meer welvaart aan de wereld in het algemeen.

 2. Groei

  Meer energie, vitaliteit, en leefplezier. Door coaching op het gebied van voeding, beweging, ontspanning maar op ook de risico’s in de huidige samenleving, ontwikkel je jezelf tot een meer compleet persoon. Je wordt iemand die klaar is voor de uitdagingen van iedere dag. De kernkwaliteiten van Chris zijn openheid, onafhankelijk, creativiteit en zijn zelfstandigheid. Dit zorgt er dan ook voor dat hij een enorme persoonlijke en professionele groei heeft doorgemaakt op het gebied van coaching.

 3. Sportief

  Chris is een echte sportieveling. Fysieke en mentale fitheid staan bij hem hoog in het vaandel. In zijn vrije tijd loopt hij dan ook graag hard en is hij graag in de buitenlucht. Als health coach heeft hij ook een nieuwe focus: stretching. Door regelmatig te stretchen worden je spieren flexibeler, waardoor je bewegingsbereik groeit.