Resultaatgericht > Je wilt resultaat


Wat is goed en veilig bewegen?

 

Veilig en goed bewegen, is een begrip wat een enorme rol speelt binnen de sport branche. Echter wordt de term op allerlei verschillende manieren begrepen. Veelal zul je horen dat goede houding en klein bewegingsbereik veilig is. opmerkingen zoals “rechte rug”, “knieën gebogen houden” en “niet te zwaar” is de standaard info die je krijgt als je gaat bewegen onder begeleiding.

Wij gaan een stap verder, we gaan testen en meten welke randvoorwaarden van het fysieke gestel jou in staat stellen om veilig te bewegen en welke juist niet. Hoe goed kan jij stabiliseren en hoe verhouden jouw gewrichten zich ten opzichte van elkaar.

Daarna maken we een nauw aansluitend thuisprogramma in combinatie met de trainingen bij onze Health Coaches. Wij garanderen binnen 3 tot 6 weken nieuwe fysieke voorwaarden en je zult dus merken dat je beter en veilig kunt bewegen!

Voor meer info:


Je wilt werken aan herstel

Je komt uit een lastige periode. Misschien revalideer je na een ongeluk, herstel je na een periode van ziekte of heb je een burn-out achter de rug. Of misschien heb je te maken met een chronische ziekte als COPD of fibromyalgie waardoor je je leven niet wilt laten beheersen.

De combinatie van medische PT in combinatie met Small Group Training is dan een goede oplossing.

Je traint individueel en wordt aan de hand van jouw persoonlijke situatie begeleid door een trainer met echt verstand van zaken. Ondanks je uitdagingen of beperkingen werken jullie samen naar een ijzersterk op maat trainingsschema.

Maar geniet je ook van de gezelligheid en het “samen”-gevoel in de kleine groepstrainingen. We blijven je motiveren, maar doen niets waar jij niet aan toe bent.

 

Voor meer info:

Waarom is deze combinatie zo goed voor je?

  • We kijken naar wat je kunt en kunt ontwikkelen, niet naar wat er niet kan
  • Veel persoonlijke aandacht, maar ook de gezelligheid van een team
  • Doelgericht, veilig bouwen aan een fitter leven
  • Oog voor jouw situatie, met altijd een positieve kijk
  • Echt, meetbaar resultaat en een succeservaring

Je voelt je te zwaar en wilt een betere conditie

Je beseft je dat het niet goed met je gaat. Je bent te zwaar en je merkt dat je een slechte conditie hebt of begint te krijgen.

Het roer moet om, liever vandaag dan morgen! Maar je voelt een drempel: Je ziet er tegenop om naar een reguliere sportschool te gaan en vraagt je af of je dit wel kunt.

En hoe zorg je (dit keer wel) voor een duurzaam resultaat, in plaats van het bekende “jo-jo effect”?

Onze Health Coaches kunnen als team jou fantastisch helpen in een uniek traject van coaching, training en voeding. Maar het begint bij de WIL om je veranderen.

Voor meer info over Leefstijl Coaching

Wat volgt er dan..

Als jij jezelf herkent is betaalbare Personal Training in combinatie met voedingsprogramma de ideale uitkomst:

  • We kijken verder dan je vetpercentage
  • We zorgen dat je plezier krijgt en houdt in het sporten
  • We verbeteren je spieropbouw, metabolisme en kracht
  • Je voelt de steun van anderen om je heen
  • Je haalt meetbare resultaten in een korte periode

 

Voor meer info over voedingsprogramma’s: