2019 Kick-Off FEELtraining sport voor Kika

2019 Kick-Off FEELtraining sport voor Kika

In samenwerking met Sportschool Waalwijk en MvH Personal Training zetten wij ons in de maand januari in voor het goede doel Kika.

Kika is een organisatie die geld ophaalt voor onderzoek tegen kinder kanker. Een doel wat wij graag steunen. De beste manier om de organisatie te steunen is om dicht bij je eigen kracht te blijven, dus gebruiken wij de goede voornemens van onze deelnemers (of jou thuis) om een bijzonder initiatief te starten.

Vanaf 14 Januari mag elke deelnemer aan de Kick-off 1 maand lang Sporten bij Sportschool Waalwijk en daarbij gebruik maken niet alleen de locatie en toestellen, maar ook van de trainingen die FEEL training en Martin van Harmelen aanbieden.

Het steunen van een goed doel is natuurlijk één doel, het steunen van je eigen goede voornemen het tweede. We koppelen aan deze maand sporten een klein wedstrijdje. Degene die in de periode van  14 januari t/m 14 februari het hoogste percentage vet kwijt is, verdient een prijsje. (verdeeld onder categorie mannen en vrouwen)

De deelname bedraagt € 10,- en dient contant betaald te worden op locatie van de sportschool, zodat de deelname direct in de collectebus voor Kika gestopt kan worden.

Daarvoor krijg je in je een trainingsschema en een voedingsschema, beide gebaseerd op afvallen. Ben je vrij om ongelimiteerd gebruik te maken van de sportschool. En mag je 4 keer in de week mee doen met een small group training.

Deze small group trainingen worden zowel door FEEL training trainers Raymond en Wil gegeven, als door Martin van Harmelen. De tijden van Feel training zijn de gebruikelijke tijden. Dinsdag 20.00-21.00 u/ Vrijdag 19.30-20.30 u/ zaterdag 9.00-10.30 u/ Zondag 9.30-10.30 u. De tijden van Martin van Harmelen kan je opvragen op de sportschool.

Wil jij dit goede doel steunen? Meld je dan aan via raymond@feeltraining.nl