FEEL-ers finishen Harbour Run & Strong Viking Brother 13KM 2016

FEEL-ers finishen Harbour Run & Strong Viking Brother 13KM 2016

Dat onze FEEL-ers wel van een uitdaging houden is geen verrassing. Dat ze soms dingen doen die hun omgeving OF henzelf zelfs verbaast, vinden wij ook al bijna normaal. Tijd dus om wat van deze highlights te delen.

Net als vorig jaar begon een deel van onze groep aan de Harbour Run in Rotterdam en nog geen week later stond een deel van dat team als supporter, fotograaf of deelnemer aan de start van de Strong Viking in Spaarnwoude!

 

Wat je moet weten over de Harbour Run

De Harbour Run voert je dwars door de Rotterdamse haven. In een run van circa 10km loop je door bijzondere locaties en passeer je zo’n 35 obstakels die je laten klimmen, klauteren, zweten en je behendigheid testen.

Dit jaar vond de uitverkochte 4e editie van de run plaats en ons team was erbij.

img-20161019-wa0052

img-20161019-wa0049

 

Wat je moet weten over Strong Viking

De populariteit van zogeheten Obstacle Runs zoals Strong Viking er ook één is, is de afgelopen jaren sterk gegroeid. Niet zo gek, want de sportieve uitdaging gecombineerd met een enorm groepsgevoel, een beetje volwassenspeeltuin EN een legendarische finish maakt plezier succes verzekerd.

De Strong Viking kent verschillende editie met ieder hun uitdaging. In dit geval deed ons team de 13KM run waarbij ze door modder, water, glijbanen, klimwanden, parcours en behendigheidsuitdagingen hun weg vonden naar de finish.

 

Voor alle Vikings: OORAH!

img-20161019-wa0025

img-20161015-wa0016

 

Ook een keer meedoen met een Obstacle Run?
Of wil je zelf trainen voor een specifiek doel? Vraag ons naar jouw mogelijkheden!