FEEL training officieel partner Strong Viking!

FEEL training officieel partner Strong Viking!

Dat wij met onze teams inmiddels al aardig wat Obstacle Runs hebben overwonnen is geen geheim. (Check bijvoorbeeld hier onze eerdere runs)
Maar anno 2017 gaan we daar nog een schepje bovenop doen! Zo staan we op 17 juni weer paraat bij de Strong Viking Water Edition, maar er is meer..
Vanaf februari 2017 is FEEL Training officieel partner van Strong Viking!
En dat is niet voor niets, want Obstacle Runs zijn niet alleen heel leuk om te doen, maar hebben ook nog eens bergen voordelen. Er zijn dus genoeg redenen om minstens 1x in je leven een Obstacle Run te doen!

Reden 1: Obstacle Runs zijn gewoon heel stoer

Eerlijk is eerlijk; je voelt je een behoorlijke ‘bad ass’ als je na kilometers ploeteren de finish bereikt van je run! Of je nu voor een 7km LIGHTNING, 13km WARRIOR of 19km BEAST gaat, de finish is waar het allemaal om draait. Daarnaast zijn Obstacle Runs een grote speeltuin voor volwassenen. Klimmen, klauteren, glijden, springen, vallen, kruipen… alles komt voorbij.

 

Reden 2: Samen kun je meer

Het mooie van een Obstacle Run is dat je het met elkaar doet. Bekenden, onbekenden; je werkt allemaal naar dezelfde finishline en helpt en sleurt elkaar elk obstakel over. Dat ultieme samenwerken en de sfeer die daarbij hoort, is een belangrijk onderdeel van de belevenis van Obstacle Runs. Of je nu fit of wat minder fit bent; iedereen is bereid om elkaar te helpen, een steuntje in de rug te bieden of je simpelweg over de letterlijke muur te helpen.

 

Reden 3: Je haalt het beste in jezelf naar boven

Oorah! Release your inner Viking! Voel de overwinning; een obstacle run appelleert aan je inner Viking, het beest in jou en de bikkel die alleen maar denkt aan de finish. Supermotiverend en heel goed voor je zelfvertrouwen dus. Reden 4: Je traint divers, veelzijdig en gevarieerd Of je nu het meedoen aan een Obstacle Run als serieus trainingsdoel zet of een run als een van je trainingsmomenten ziet; de trainingsvoordelen van Obstacle Runs zijn top! Kracht, coördinatie, uithoudingsvermogen worden allemaal getraind en geprikkeld; naast heel stoer dus ook effectief!

 

Overweeg je een Strong Viking Run mee te doen?

Doen! Als onderdeel van ons team kun je grenzen verleggen en echt genieten van de uitdaging. Daarnaast gaan we graag een uitdaging met zijn allen aan en ben je meer dan welkom om (eenmalig) aan te haken. Voor algemene informatie verwijzen we jullie naar: www.strongviking.com

Benieuwd hoe het werkt en wat je kunt? Laat ons hier weten dat je mee wilt doen!