1. 8:45 - 9:45 Senioren SGT Dongen

  Onze week start met Senioren SGT:
  Fit by Jeff in Dongen hebben wij onze groep senioren waar hard werken en veel gezelligheid centraal staat!

  Lees meer

 2. Weerbaarheidstraining Albeda College

  In Oude Tonge verzorgen wij weerbaarheidstrainingen aan de MBO opleiding beveiligers en handhavers.
  Fysiek en mentaal weerbaar zijn helpt bij het functioneel (de-escalerend) blijven handelen onder verzwaarde omstandigheden.

 3. 17:00 - 21:00 PT Waalwijk

  Personal Training:
  Doelgericht en specifiek aan doelstellingen werken met onze deelnemers. Fysiek verder gaan en vooruitkomen staat voorop.

  Lees meer

 4. 19:30 - 20:30 Fitness SGT Amarant

  Op de maandag nemen we een 6-tal van onze FEELfit deelnemers mee naar de sportschool. Hier trainen we iets specifieker op kracht met als einddoel deelnemen aan challenges!

  Lees meer

 5. 20:45 - 21:45 SGT Amarant

  Tijd voor een groepstraining! Circa 12 van onze leden met een lichte (fysieke) handicap werken gericht aan hun gezondheid en beweeglijkheid ondanks hun beperking. Met een dikke dosis plezier natuurlijk.

  Lees meer

 1. Weerbaarheidstraining Albeda College

  In Hellevoetsluis verzorgen wij weerbaarheidstrainingen aan de MBO opleiding beveiligers en handhavers.
  Fysiek en mentaal weerbaar zijn helpt bij het functioneel (de-escalerend) blijven handelen onder verzwaarde omstandigheden.

 2. 19:00 - 20:00 Senioren SGT Waalwijk

  Senioren Trim Club, onwijs gemotiveerde groep van circa 20 dames en heren die iedere week op hun eigen niveau weer tot het uiterste gaan. De doelgroep is zo op elkaar afgestemd dat het iedere week weer een beleving voor ze is om mee te komen doen.

  Lees meer

 3. 20:15 - 21:15 SGT Waalwijk

  45 minuten knallen in onze Small Group Training! Op tijd, herhalingen of rondes.. Het is iedere keer anders. Ga de uitdaging aan en kom een keer meedoen!

  Lees meer

 1. 8:00 - 21:00 PT Waalwijk

  Vandaag is DE dag van de Personal Training binnen FEEL. Vandaag worden van 8.00 tot 21.00 uur personal trainingen gegeven aan onze deelnemers met ieder hun eigen doelen, prestaties en uitdagingen.

  Lees meer

 2. Clinic en Workshops FEELfit

  Koppen bij elkaar! Omdat we niet alleen maar willen bewegen maar ook de lifestyle willen veranderen organiseren wij momenten waarop wij deelnemers en hun begeleiders treffen voor informatie uitwisseling en evaluatie van het FEELfit traject.

 3. 19:00 - 21:00 SGT FEELfit

  2 groepen achter elkaar op locatie het Hooge Veer in Tilburg. Hier zetten we vaak circuits uit omdat zo'n 12 a 16 deelnemers op een avond komen. Via een circuit kan ieder op zijn eigen niveau toch oefeningen doel en verbeteringen zien.

  Lees meer

 1. 8:45 - 9:45 Senioren SGT Dongen

  De tweede groeps training die wij verzorgen bij Fit by Jeff's in Dongen. Om herhaling te houden en onze senioren efficiënt te kunnen trainen zien wij ze graag 2 keer per week. Momenteel met 8 tot 10 mensen per training.

  Lees meer

 2. Les&Leidinggeven Albeda College

  Op donderdag geven wij les aan de MBO opleiding Sport&Recreatie. Hier geven we theorie en praktijk over sport, spel en Lesgeven.
  Ons doel is om ieder jaar instructeurs af te leveren die zich BEWUST zijn van het lesgeven.

 3. 18:00 - 20:00 PT Waalwijk

  Deze avond sluiten we af met leuke doelgerichte trainingen aan onze deelnemers met een specifieke doelstelling. Ook kijken we altijd even vooruit op het "O, zo zware weekend" in combi met hun doelen. (haha)

  Lees meer

 1. 8:00 - 10:00 PT Waalwijk

  We starten de dag met Personal Training. Een aantal van onze vaste ‘vrijdagtrainees’ werken met onze trainers weer gemotiveerd aan hun doelen. Nog even knallen zo vlak voor het weekend.

  Lees meer

 2. Train de Trainer in Tilburg

  Mensen met een handicap, wel of niet bewegen? wel of niet aangepast laten eten? wel of niet bewegen met een doel?

  Dit zijn vragen die wij in ons Train de Trainer concept behandelen en andere instructeurs onze ervaringen willen meegeven.

  Lees meer

 3. 19:30 - 20:30 SGT Waalwijk

  Daar gaan we weer! Het tweede algemene weekmoment met dit team. Vandaag staat een echte challenge op het programma, gericht op fysiek presteren. De opdrachten van vandaag zijn uitdagend, leuk en trainen je maximale uithoudingsvermogen en werken aan het verbeteren van je maximale kracht.

  Lees meer

 1. 9:00 10:15 Sportmomentje

  Zaterdagochtend ontvangen wij graag en met plezier al onze deelnemers voor een gezamenlijk sport momentje of voor vragen of sturing in hun doelen. Uiteraard sluiten we altijd af met een bakje koffie!

 2. 10:30 - 11:30 SGT FEELfit

  Ook binnen FEElfit werken wij aan weerbaarheid en zelfredzaamheid. Dit door een combinatie van specifieke oefeningen en boksen. De deelnemers genieten hier volop van!

  Lees meer

 3. 11:45 - 12:45 Fitness SGT FEELfit

  Ook nu nemen we een 6-tal van onze FEELfit deelnemers mee naar de sportschool. Hier trainen we iets specifieker op kracht met als einddoel deelnemen aan challenges!

 1. 9:30 - 10:30 SGT Sportschool Waalwijk

  Combinatie van onze Small Group Trainingen en de populaire Crossfit challenges. Op zondag hebben we een uitdaging die altijd het uiterste van je vraagt maar wel op een niveau dat het voor jou altijd haalbaar is! Heerlijke trainingen van ongeveer 40 min.

  (in de zomer is deze training buiten!)